Parteneri

Cassani Group 1 facebookCassani Ascensori

In anul 1961 Giuseppe Cassani decide sa infiinteze compania CASSANI GIUSEPPE impreuna cu fratele sau Umberto, companie ce de-a lungul timpului a devenit cunoscuta pe plan national.

In anii 1980, la terminarea studiilor, fiii lui Giuseppe Cassani isi aduc contributia la aceasta companie, atat in plan comercial, cat si in plan administrativ si tehnic.

La sfarsitul anilor 1990, acestia preiau conducerea in totalitate, dar inca mai primesc sfaturi de la tatal lor, Giuseppe Cassani, fondatorul companiei.

In 1994, Lifturi – Cassani primeste prima certificare, certificare care ii permite sa ofere clientilor produse de calitate .

In decursul anilor, cerficarea este reinnoita dupa normele in vigoare, iar actualmente, compania CASSANI este atestata ISO 9000:2008

In data de 14 decembrie 2004, fondatorul companiei a decedat, iar fiii acestuia au ramas la conducerea CASSANI – Ascensoare .

In 2010, compania primeste  ravnitul “ Bonus de loialitate la locul de muncă și progres economic “, de la Camera de Comerț din Pavia .

Profesionalismul si seriozitatea , calitatea produselor furnizate ca răspuns la nevoile clientului , a făcut ca firma Cassani Ascensoare sa fie apreciata de multe companii si industrii , atat in cadrul Italiei, cat si in Romania, si nu numai!

FIDELIA LOGO BUN (1)

Fidelia Casa

Cu o experiență de peste 13 ani de zile, Fidelia Casa oferă servicii complete și profesioniste de consultanță în domeniul imobiliar, pe piața ieșeană și nu numai.

Conceptul Fidelia Casa

Fidelitatea este baza pe care ne construim relațiile cu partenerii, clienții și colaboratorii noștri, pasiunea cu care ne ducem la bun sfârșit toate proiectele Fidelia Casa, modul în care dăm viața ideilor și dorințelor dumneavoastră de avea o casă.

Servicii oferite cumpărătorilor de proprietăți imobiliare:

Acces gratuit la baza de date cu ofertele imobiliare selecționate conform cerințelor dumneavoastre;

Consultanță în evaluarea alternativelor existente pe piață, stabilindu-se criteriile folosite în decizia de cumpărare;

Structurarea și pregătirea ofertelor de preț și a modalităților de tranzacționare pentru imobilele prezentate;

Asistență și consultanță juridică pentru perfectarea actelor de vânzare-cumpărare, întocmirea documentației cadastrale și pregătirea dosarului notarial;

Consultanță de specialitate pentru plasamente imobiliare – odată ce sunteți interesat de a exploata oportunitățile pieței, consultanții noștri vă pot oferi acest serviciu prin informare permanentă referitoare la prețuri, moment de achiziție sau posibilități de reconversie a imobilelor în cauză.

Asistență pentru companii în închirierea sau cumpaărarea de spații, apartamente de serviciu, birouri;

Toate tranzacțiile efectuate sunt personale, iar informațiile despre acestea sunt confidențiale.

logo-Caretta-header-site

Caretta

Grupul de firme Caretta, a fost infiintat in anul 2006, avand ca prima activitate comercializarea de materiale de constructii. Cerintele pietei au directionat domeniul de activitate al firmei catre distributia de sisteme complete pentru acoperisuri din tigla metalica, cu materie provenita din Grecia; ulterior, evolutia sanatoasa a companiei a impus necesitatea construirii unei hale de productie.

In momentul de fata, Caretta produce in propria hala sisteme complete pentru acoperisuri la cele mai oneste preturi de pe piata.

In cadrul companiei exista o echipa bine pregatita, care pe baza experientei si seriozitatii, ofera constant cele mai bune solutii si intreg necesarul de materiale pentru constructia unui acoperis din tabla tip tigla.

Calitate, Seriozitate, Experienta, Cele mai bune preturi, Transport gratuit in toata tara – nu oferim nimic mai putin.

Avem un renume de mentinut si depunem efort pentru a-l creste mereu!

Caretta…un acoperis pentru TREI generatii!

Translate »