08
Jan

Tapet ROBERTO CAVALLI

GLAMORA - CREATIVE WALL COVERINGS.

1

Colectia renumitului designer Roberto Cavalli, de la firma producatoare Emiliana Parati, aduce un plus de stralucire in casele clientilor. Dorinta designerului a fost sa creeze ceva unic, asa cum realizeaza si prin colectiile de haine si accesorii.
Colectia Roberto Cavalli de tapet trezeste dorinta de viata si optimismul, prin culorile armonioase. Designerul afirma ca nu este nicio diferenta intre a proiecta haine si articole pentru decorarea unei case. Stilul lui de viata este dirijat de pasiune.
Pasiunea este cuvantul comun al colectiei, iar acest lucru se poate observa cu usurinta, la prima vedere. Tapetul Roberto Cavalli este mai mult decat un tapet, este un stil de viata unde dorinta de a trai intens, aventura si luxul rafinat se intrepatrund. Veti observa cum atmosfera din casa se va schimba, indata ce tapetul Roberto Cavalli va fi expus pe pereti.
Se stie ca mediul inconjurator ne influenteaza modul de viata si trairile.
Imaginati-va schimbarea din casa dumneavoastra si din viata dumneavoastra! Puteti alege culori armonioase, putenice, vii sau pastelate din numeroasele modele oferite de tapetul din colectia Roberto Cavalli.

Pentru o oferta personalizata, nu ezitati sa ne contactati!