28
Dec

Parchet dublustratificat seria EcoPlank

Parchet TAVAR

Ecoplank: un parchet dublustratificat realizat din placi mari, ce mobileaza fiecare
spatiu cu simplitate, eleganta si caldura. Parchet dublu stratificat prefinisat, cu placi mari ce aduc aminte de ‘dusumea’, cu un strat superior din lemn nobil Stejar de 3,5mm si un strat suport special produs in scopul de a balansa tensiunea dinamica a lemnului, oferind o mai mare stabilitate placii si implicit intregii pardoseli care vine acoperita cu parchet. Stabilitatea este un aspect foarte important atunci cand vine vorba de a folosi placi mari de lemn.
Ecoplank se produce in grosime de 12mm, latime de 140mm si lungimi intre 1200mm si 1400mm. Sistemul modern de imbinare propus de Ecoplank este dat de frezatura speciala TavarBlock profilata pe laturile lungi ale placii, insotita de sistemul nut/feder frezat pe laturile scurte. Finisajul cromatic prezinta opt variante de culoare pentru Rovere( stejar). Esentele de lemn Doussie Africa si
Teak se produc numai in varianta naturale. Unicitatea si frumusetea acestui parchet este data de finisajul “effetto cera” insotit de un lejer tratament de spazzolatura, finisaje ce scot in evidenta venatura si granulatia lemnului.

Pentru o oferta personalizata, nu ezitati sa ne contactati!